تاچ پنل knx

تاچ پنل knx

تصور کنید که در خانه و روی مبل نشسته‌اید، دلتان می‌خواهد بدون اینکه بلند شوید، کولر را روشن کنید. یا اینکه در تخت خوابیده‌اید، یادتان رفته که چراغ را خاموش کنید! در چنین مواقعی، هوشمند بودن خانه، یعنی کنترل اینطور چیزها از راه دور، بسیار می‌تواند مفید باشد.

پروتکل KNX، به‌عنوان یک پروتکل هوشمند‌سازی منزل، دقیقاً کارش همین است. این پروتکل نیز معمولاً توسط یک مانیتور کوچک کنترل می‌شود که اصطلاحاً به آن، تاچ پنل KNX گفته می‌شود.

در این مقاله کوتاه اما جامع، قصد داریم قبل از هر چیز بررسی کنیم که تاچ پنل KNX چیست. بعد از آن، به سراغ کاربردهای این تاچ پنل خواهیم رفت و در نهایت نیز، انواع این تاچ پنل را به شما خوانندگان گرامی، معرفی خواهیم کرد. پس تا انتهای این گفتار، همراه با ما بمانید...

برای خرید آیفون تصویری multitek با ما تماس بگیرید.


پروتکل KNX چیست؟

در کل دنیا و حتی ایران، برای هوشمند‌سازی خانه‌ها، از پروتکل‌های مشابهی استفاده می‌شود. پروتکل KNX یکی از همین‌هاست. هوشمندسازی یا همان اتوماسیون، امروزه برای خانه‌های مسکونی و واحدهای اداری بسیاری، مورد استفاده قرار می‌گیرد. همانطور که خودتان هم می‌توانید حدس بزنید، هدف آن، کنترل اجزای یک خانه و راحت‌تر کردن زندگی برای افراد ساکن در آن واحد است.

از باز و بسته کردن پرده گرفته، تا خاموش و روشن کردن کولر؛ از تنظیم دمای بخاری و یا پکیج گرفته، تا خاموش و روشن کردن لامپ‌ها، حتی کنترل لوازم برقی مثل تلویزیون و... و از همه مهم‌تر، کنترل امنیت منزل یا واحد اداری، همه و همه از مزایای هوشمندسازی به شمار می‌روند.

گفته می‌شود که در اروپا، بیشتر از 80 درصد هوشمندسازی منازل و واحدهای اداری، با پروتکل KNX صورت می‌پذیرد؛ به دلیل آنکه این پروتکل، مزایای بسیاری برای کاربر، فراهم می‌کند.

برای کسب اطلاعات درباره ترموستات لمسی میتوانید با ما تماس بگیرید.


پروتکل KNX چطور کار می‌کند؟

از جمله مزایای این پروتکل، این است که برای کنترل اجزای خانه، همچون مواردی که در بخش پیشین نام بردیم، هیچ نیازی به یک سیستم مرکزی مانند سرور یا PC نیست. در این سیستم، هر یک از اجزایی که قرار است کنترل شوند، خود دارای سیستم منحصر به فرد مخصوص خود هستند که در همان قسمت، به آن‌ها متصل شده است.

به‌طور مثال، اگر می‌خواهید لامپ‌ها کنترل کنید، سیستم کنترل دقیقاً در همان قسمت قرار گرفته است؛ یا مثلاً برای باز و بسته کردن پرده، سیستم باز هم در کنار پرده قرار گرفته است. همین موضوع باعث شده است که بتوان پروتکل KNX را به‌راحتی در منازل کوچک و آپارتمان‌ها نیز اجرا کرد.

تمام اجزا، به وسیله کابل‌های مخصوص به هم متصل می‌شوند. این کابل، که کابل KNX نام دارد، درست در کنار کابل برق 220 ولت، به‌صورت داخلی کار گذاشته می‌شود. در نهایت، تمام این کابل‌ها به یک کنترل‌گر مرکزی متصل می‌شوند تا کنترل تک تک اجزا، با سهولت بیشتری انجام بپذیرد. درست همینجاست که پای تاچ پنل KNX به داستان باز می‌شود.

ما در مقاله های قبلی درباره محصولات savekey توضیح دادیم برای کسب اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.

برای مشاوره با کارشناسان ما تماس بگیرید

02126110991
×